Michelle van Boer Zoekt Vrouw doet een enge vondst op haar terrein

 

Ken je boer Michelle nog? Tijdens haar seizoen van Boer Zoekt Vrouw vond ze een nieuwe liefde bij Maarten, die zelfs in januari met haar is gaan samenwonen in Boekel. De dag van het stel zal vandaag met een grote schrik begonnen zijn, want op het terrein van de champignonkweekster vond de politie twintig vaten en veertig kannen met drugsafval.
 
Michelle en Maarten waren zelf niet thuis toen de vaten gevonden werden maar Michelle liet weten dat ze er heel erg van is geschrokken. ‘Ik vind het heel vervelend dat onze naam hiermee in verband wordt gebracht. Ik wil duidelijk maken dat wij hier helemaal niks mee te maken hebben. We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen.’
 
Het is nog niet duidelijk van wie de vaten zijn en hoe ze op haar terrein terecht zijn gekomen, maar er wordt gedacht dat de vaten uit een drugslab komen. Ze zijn bij het bedrijf heel druk om te kijken hoe ze dit gaan oplossen. Ook is de brandweer bezig met metingen en is er een adviseur aanwezig die de gevaarlijke stoffen analyseert voor nader onderzoek. De gemeente Boekel laat weten dat Michelle zelf verantwoordelijk is voor het verwijderen van het afval.
 
Wij hopen dat Michelle het snel kan oplossen en dat er snel een dader gevonden wordt.

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn