Het is een pronkstuk in je keuken en eerlijk is eerlijk: we kunnen niet zonder. 

 

 

Ho, ho, hoooo… Je weet het misschien al, ik ben gek op kerst. En omdat de feestdagen dichterbij komen ben ik al volop bezig met de voorbereidingen. Zo was ik al een poosje op zoek naar de allerleukste presentjes.
 
Deze week heb ik een te gek kerstcadeau voor jou te pakken. Het is iets dat je tijdens de komende feestdagen goed van pas zal komen. Die dagen kunnen namelijk voor nogal wat stress zorgen. Pfffff. En wat is er dan fijner dan af en toe even een momentje rust te pakken met een lekker kop thee?
 
Nou, dat is voortaan zo gepiept met deze prachtige Mesmerine waterkoker van Kenwood. Dit apparaat heeft een waarde van wel €119,- en je kunt er per keer ruim anderhalve liter water in koken.
 
Deze beauty heeft een uniek design met een opvallend juweeleffect en ik heb ervoor gezorgd dat jij de kleur zelf mag uitkiezen. Rood, wit, zwart of turquoise; welke past het beste in jouw keuken?

 

 

Dus wil je jezelf of je visite snel voorzien van een lekker kopje thee? Of wil je snel en makkelijk water koken voor de rijst, de pasta of je groenten voor het kerstdiner, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je familie en vrienden aan tafel?
 
Dan weet je wat je te doen staat. Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.
 

Succes!

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers