Met deze kleur op de muur slaap je als een roosje

 

Mocht je na het adopteren van een van deze vijf speciale groentjes nog steeds niet lekker slapen, dan zou dat wel eens aan de kleurloze muren in je slaapkamer kunnen liggen.

 

Bespaar jezelf een ochtendhumeur, wallen of een stijve nek en verf je slaapkamer muur vandaag nog groen. Want wat blijkt? Brits onderzoek van verfbedrijf Dulux heeft aangetoond dat mensen met een groene slaapkamermuur de beste nachten maken. Oh, en is jouw muur voorzien van een roodtint? Dan zou dat wel eens de reden kunnen zijn van je onrust ’s nachts. Groen is het nieuwe wit. En mocht je dat nog niet helemaal voor je zien, check dan snel even deze fijne beelden van Pinterest ter inspiratie. Heb jij al een favoriet?

 

Roze en groen in de mix

Door donkergroen en zachtroze te mixen houd je je kamer licht, ben je hartstikke hip én creëer je een extra luxe uitstraling in huis.

 

 

 

De jungle in

Leafs, palms en tropische dieren zijn hét perfecte excuus om voor groen op de muren te gaan.

 

 

 

Zacht van kleur 

Groen in knalkleur too much voor jou? Dan is pastel natuurlijk ook hartstikke gedoogd.

 

 

 

Fifty-fifty

Geen zin om de ladder op te klimmen of de boel strak af te plakken met tape? Dan is een fifty-fifty muurtje zoals hier voor jou de redder in slaapnood.

 

 

 

Ton sur ton

Door je nachtkastje, deur of tafeltje in dezelfde kleur groen als je muur te verven, creëer je op een creatieve manier een luxe en cleane uitstraling.

 

 

 

En vergeet je plafond niet.. 

Doe eens gek en verf je plafond. Een kleine doorloop of helemaal: wie durft?

 

 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl