Mensen met deze 4 sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

 

Je hoeft er echt niet ongelukkig voor te zijn, soms overkomt het je gewoon. De meest voorkomende redenen van vreemdgaan blijven volgens onderzoekers: te weinig seks in de relatie, te weinig gehoord of gezien worden in de relatie en de spanning missen.

 

 
Monogamie: het is zo makkelijk nog niet. Een lang gelukkig huwelijk, bestaat het nog? Het ligt allemaal aan het sterrenbeeld van je partner, blijkt.

 

Want niet iedereen is even trouw in een relatie. Vreemdgaan komt voor bij de gelukkigste koppels, zo stellen wetenschappers al jaren. Je hoeft er echt niet ongelukkig voor te zijn, soms overkomt het je gewoon. De meest voorkomende redenen van vreemdgaan blijven volgens onderzoekers: te weinig seks in de relatie, te weinig gehoord of gezien worden in de relatie en de spanning missen. Niets verrassends misschien, maar feit is wel dat uit onderzoek waar twee miljoen mensen aan deelnamen blijkt dat mensen met één van deze drie sterrenbeelden het vaakst vreemdgaan.

 

Steenbok
Maar liefst 16 procent van alle cheaters is een Steenbok. Je kunt het beste goed letten op iedereen die is geboren tussen 22 december en 20 januari: die zijn het vaakst overspelig. Ze vervelen zich snel en zoeken altijd naar meer. Het zijn bovendien seksueel ingestelde mensen en vinden dat ontzettend belangrijk in hun relatie. Als ze dat thuis niet krijgen, gaan ze de hort op en op jacht.

 

Waterman
In het Australische onderzoek was 10,9 procent van de mensen die vreemdgingen een Waterman (20 januari – 18 februari). Ze kunnen verleidingen moeilijk weerstaan.

 

Ram en Stier
Ook de Ram en de Stier zijn geen lieverdjes. Ze zijn onvoorspelbaar en willen nog weleens buiten de deur loeren. Een Ram (21 maart – 19 april) staat erom bekend dat-ie al gauw wat jaloerser en egoïstischer kan zijn. De Stier (20 april tot 20 mei) kan goed stiekem doen: die bewaart zijn of haar geheimen als de beste en daarom kom je er ook niet zo snel achter dat ze onbeschoft in bed liggen met een ander.

 

Braverds
Gelukkig is er ook goed nieuws voor iedereen die nog romantisch gelooft in de liefde. Het trouwste sterrenbeeld dat bijna nooit vreemdgaat is de Boogschutter (22 november – 21 december). Ze staan erom bekend altijd eerlijk te zijn en zullen dan ook nooit met zoiets willen leven. Volgens een ander onderzoek is ook de Boogschutter goed te vertrouwen. Slechts 4 procent van de Boogschutters gaat vreemd, dus daar kun je echt van op aan. Wij zeggen: voordat je aan de relatie gaat, eerst even zijn of haar verjaardag checken. Weet je gelijk waar je in the long run aan toe bent.

 

Bron: Hernorm

 

Door: Redactie Amayzine.com