Meghan Markle schaamt zich rot… voor Prins Andrew

 

Dan denk je naar de andere kant van de oceaan te verhuizen, alles achter je te laten… Weten de kranten alsnóg iets over je te schrijven.

 

Dat geldt eigenlijk voor allebei deze personen, waarvan Meghan Markle nu haar huisje, boompje, beestje in Canada aan het opbouwen is, en Prins Andrew nog steeds in Engeland woont.

 

De geruchten die de laatste weken de revue zijn gepasseerd zijn niet bepaald mals. Meghan zou de reden zijn dat het niet meer botert tussen Harry en zijn broer William, en ook Queen Elizabeth zou niet helemaal gecharmeerd zijn van Meghan. Die laatstgenoemde had waarschijnlijk overigens vrij weinig tijd zich daar echt druk om te maken, want ondertussen gaf Prins Andrew aan de BBC een interview dat, eh… Nou niet bepaald vlekkeloos verliep. Heel Engeland viel vervolgens — terecht — over Prins Andrew heen en nu blijkt volgens royalty-kenners dat ook Meghan Markle haar mening klaar heeft.

 

Die is namelijk erg duidelijk: ook zij is geen fan van Prins Andrew. Sterker nog, ze ziet hem volgens bronnen als “de ultieme beschamende oom”, en was dan ook “erg aangedaan na zijn interview met de BBC.” Niet dat ze daarvoor wel de beste maatjes waren, hoor: blijkbaar zat het vanaf de eerste ontmoeting al niet goed tussen Meghan en Andrew. Misschien had zij, dankzij haar ervaring in de filmwereld, al de roddels gehoord over hem en Jeffrey Epstein?

 

Hoe dan ook, Meghan had hem vanaf het begin al afgeschreven. Hij zou haar kinderachtig hebben behandeld en nooit vriendelijk hebben gedaan. Dat is duidelijk; die liggen elkaar niet. Nou Meghan, we kunnen elkaar dan de hand schudden; Prins Andrew is bij ons ook persona non grata.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer