Meghan Markle heet helemaal geen Meghan

 

Laat het aan de Britse roddelpers om altijd weer een vuiligheidje boven tafel te vissen.

 

Page Six wist de geboorteakte van de kleine Archie te bemachtigen waarop de echte naam van Meghan staat. Ze heet dus geen Meghan maar Rachel Meghan Markle. Dat is geestig, want haar personage in Suits draagt ook de naam Rachel.

 

Nu maakt Page Six hier een issue van alsof Meghan een meesteroplichter is, maar als ik de paspoorten van mijn collega’s bekijk, heet ook iedereen totaal anders dan hoe ik ze ken. En geef toe: Meghan Markle klinkt toch veel beter met die lekkere alliteratie dan Rachel Markle? Ik geef Meghan helemaal gelijk.

 

Oh ja, ze kwamen er ook nog achter dat ze weliswaar de titel van prinses had, maar alleen gekoppeld aan Harry. Ze is officieel Hare Koninklijke Hoogheid prinses Henry van Wales, maar dat doet nu überhaupt niet meer ter zake omdat de twee afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis.

 

En oh ja, toen ze toch bezig waren, vermeldden ze ook nog even dat de nacht in het ziekenhuis voor haar bevalling 23.000 euro kostte (wat ik best begrijp, want medische kosten zijn nu eenmaal hoog).

 

Ja, ik deel het ook even met jullie want je wil het waarschijnlijk toch weten, al gun ik Meghan lekker haar nieuwe leven en zou ik wat Page Six betreft even graag Ellie Lust willen parafraseren: ‘Als je zo zuur bent, eet nog even lekker een augurk en laat Meghan verder lekker met rust.’

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach