Meghan lanceert een kleding­lijn

 

We kennen Meghan inmiddels een beetje en weten dat ‘nee, dat mag niet’ niet in haar vocabulaire past.

 

En dus zien we haar gewoon met blote benen (hoera hiervoor), klautert ze (weliswaar via een achterdeur, maar toch) weer op Instagram, wordt ze gasthoofdredacteur van de Britse Vogue en nu deelt @sussexroyal (wat Meghan dus gewoon zelf is) dat ze heel hard aan een kledinglijn werkt.

 

Natuurlijk wil Meghan altijd een diepere laag toevoegen aan wat ze doet, dus het gaat hier niet alleen om gezellige pakjes en kokette rokjes, nee, met het geld dat ze verdient wil ze Smart Works helpen, een goed doel (waarover ze trouwens ook al in Vogue schreef) dat vrouwen zonder werk helpt aan zakelijke kleding en hen traint in het voeren van sollicitatiegesprekken zodat ze makkelijker de arbeidsmarkt op kunnen.

 

De collectie (die ze samen met Marks & Spencer lanceert) is nog niet te koop. Het overhemd dat Meghan draagt tijdens de shoot trouwens wel. Het is van het Britse merk With Nothing Underneath, is sustainable vervaardigd en is voor 85 pondjes van jou.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

This video makes me so happy? Meghan is glowing ?? you can see that she genuinely loves what she does? @meghanmarkle_official

Een bericht gedeeld door Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) op

 

Door: Redactie Amayzine.com