Zo maak je het
Bij dit gerecht maak je als eerste de dressing. Snijd de knoflook en het uitje heel fijn en bak eventjes in een pan. Doe dan het sap van de limoen, een scheut sojasaus, de honing en gember erbij. Laat eventjes pruttelen voor ongeveer 4 minuten en doe vervolgens het vuur uit.
In de tussentijd snijd je de mango’s. Tip: Snijd de mango doormidden en snijd er dan vierkantjes in, waarna je de schil eraf kan snijden of halen. Heb je meteen de gewenste blokjes voor de salade.
Snijd de komkommers in de lengte doormidden en schraap het middenstuk eruit (het waterige gedeelte). Snijd vervolgens in plakjes.
Snijd dan het rode pepertje in kleine plakjes. Doe hetzelfde met de bos-ui.
Bak de biefstukken in boter. Ik houd zelf heel erg van rood vlees, maar je kan hem zo lang bakken als je wilt. Zorg dat ze lekker bruin van kleur zijn aan de buitenkant en snijd ze dan in reepjes.
Maak dan de borden op. Verdeel de slamelange over de borden en doe er mango, komkommer, rode peper, bos-ui en biefstuk op. Doe er vervolgens taugé bij en hak de noten en verdeel ze over de borden. Maak de salade af met de saus.
Eet smakelijk!