PS: Kun je net als wij geen genoeg van pasta krijgen? Hierbij Franska’s favoriete makkelijkste pastarecepten.
Makkelijk pasta recept
Deze pasta is heel erg lekker én supermakkelijk om te maken. En die blauwe kaas, dat is echt een perfecte combinatie met spinazie. Misschien moeten we daar nog meer mee gaan bedenken?
4 personen
Kook de pastaschelpen al dente. Verhit intussen in een hapjespan of wok de olie en fruit de knoflook ongeveer zo’n 30 seconden. Voeg de spinazie in porties toe en roerbak mee tot de groente net is geslonken. Giet de pasta af, maar bewaar een beetje kookvocht. Meng de pasta door het spinaziemengsel in de pan en voeg de blokjes kaas en wat kookvocht toe. Schep alles om totdat de kaas is gesmolten en de pasta smeuïg is. Giet het in een ovenpan en zet het nog even in de oven met de Parmezaanse kaas on top! Zo krijg je een krokant laagje aan de bovenkant en dat maakt hem toch net even extra lekker.
PS: Kun je net als wij geen genoeg van pasta krijgen? Hierbij Franska’s favoriete makkelijkste pastarecepten.