Dus ik schreef een boek

 

Dat waarschijnlijk vandaag van de pers rolt bij de drukker.

 

 

 

Ik wilde daar natuurlijk graag staan gluren, ware het niet dat mijn boek ik Slovenië wordt gedrukt en het een gevalletje ‘leuk idee, doen we niet’ werd. Iets anders in dat rijtje was een groot lanceringsfeest. Of nog leuker; met mijn vakvriendinnen met de Thalys naar Parijs en daar lunchen in een van de vele vijfsterrenhotels waar de verhalen uit mijn boek op geïnspireerd zijn. Veel te duur natuurlijk. Dan maar eten bij Alain Caron, maar toen kwam corona met een lange snuit en blies het hele verhaaltje uit.

 

Maar ik ben natuurlijk niet voor een gat te vangen en dromen is gratis dus ik dacht; waar zou ik het allerliefst mijn boek aan de wereld tonen. Er was een locatie waar ik meteen tintelend van werd. Het Amstel Hotel. Wat een magie heeft die plek. Ik heb er in de kamer van Rubie Wax mogen wandelen (vertel ik nog wel eens, een van de leukste dagen uit mijn leven) en kom er elk jaar met Kerst om het rituele kiekje voor de boom te maken. Ik kan dromen van hun bitterballen en oh wat zou ik graag een dagje met het personeel praten over alle gasten die er sliepen. Prince, Michael Jackson, The Rolling Stones, George Clooney. Aan dat rijtje kan ik binnenkort mezelf toevoegen want als je het over bucketlist meets dreams come true hebt, heb ik die volgende week afgevinkt. Want, sorry ik wijk uit, die boeklancering wilde ik dan dus graag in het Amstel houden. En als het even kon in een suite. En daar wilde ik dan mijn fameuze vriendinnen ontvangen. Champagne met de een, een high tea met de ander en een bitterbal met Beau.

 

Maar, jullie zijn natuurlijk ook mijn vrienden. Jullie die ons elke dag lezen en supporten. Jullie mogen hier niet ontbreken. Daarom heb ik sowieso voor iedereen die mijn boek nu bestelt een fantastische illustratie op geschept papier laten drukken. Kan zo in een lijstje, heb je een echte Sonia Menti aan je muur.

 

Maar als je nu mijn boek bestelt en mij een e-mail stuurt op may-britt@amayzine.com, maak je kans op een high tea. Met mij, in de royal suite van het Amstel. Mag je me alles vragen. Over de modewereld, de fashionweeks, hoe je model wordt, hoe je een column schrijft, hoe je in deze wereld terechtkomt, wat je wil. Ik vind het n u al reuzegezellig. Dus bestel mijn boek hier, stuur me een mail met je aankoopbewijs en wacht af.

 

Het lijkt me enig.

 

Ik verheug me en ben nu al zenuwachtig.

 

Liefs,

 

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach