Woensdag Windag

Summer time… and the living is… etc.. en tja, dan moet er dus beschermd worden. Als je tenminste naar buiten gaat. Nou, in dat geval heb ik een leuke verrassing.

 

 

Smeren, smeren en nog eens smeren, dat is het devies. Want het is zomer. En of de zon nou wel of niet keihard op je bolletje (en de rest) schijnt, er moet beschermd worden. Ik heb laatst een heel lekker spulletje uit Zwitserland ontdekt: Ultrasun. En getest: niet verbrand. Ik moet er wel heel eerlijk bij vertellen dat ik nogal ‘mwah’ weer had daar in Bretagne, maar toch, in de zeewind kun je ook met een wolkenlucht nog flink verkleuren.

 

In elk geval heb ik geregeld dat ik vijf van die setjes mag weggeven deze week. En de setjes bestaan uit de Ultrasun Face Mineral SPF30, 40ml ter waarde van €21.00 en de Ultrasun Body Mineral SPF30, 100ml ter waarde van €23.00.

 

Wil je het setje winnen? Moet het bij jou in de koffer mee op vakantie? Of op het tuintafeltje naast je? Snel even naar Facebook en een reactie achterlaten. Liefst een leuke, is leuk om te lezen voor ons. En heb je geen Facebook, dan een mailtje naar winnen@franska.nl

 

Good luck!

 

 

 

 

Door: Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.