Er zit elke ochtend een muziekje in m’n hoofd

 

Vaak wordt me gevraagd wat ik zou doen als ik geen hoofdredacteur was. Vervolgens buitelen de ideeën in mijn hoofd over elkaar heen. Ik zou best een heel leuk hotel willen runnen. Waar je je echt thuis voelt, waar leuke verrassingen zijn, die helemaal bij jou als gast passen. Waar je niet om 10 uur je kamer uit gerammeld wordt, omdat er schoongemaakt moet worden. Of een hele keten van zulke gezellige hotels. Of een restaurant. Waar ze tot in lengte der dagen jouw favoriete hap blijven koken. Of een hele leuke winkel, met fijne dingen, waar je ook een hapje kunt eten en iets kunt drinken. Of.. of… Ze moeten me ook niet zulke vragen stellen. Je weet niet half wat je daar mee aanricht. The sky is the limit, als het aan mij ligt. Enige antwoord dat ik altijd vergeet te geven, is dat ik eigenlijk een geboren DJ ben. Elke ochtend word ik wakker met een muziekje in m’n hoofd. Vandaar dus Radio Franska. Deze week een lekkere selectie Italiaanse muziek. Instant vakantiegevoel! Even op het dansende poppetje rechts klikken. Veel plezier en een heerlijk weekend!