En nog een leuk cadeautje van mezelf

 

 

OK. Ik heb het zelf gezegd. Je hebt wijze ervaren vrouwen van 23. Naast me op het werk zit zelfs een wijze ervaren stagiaire van 19 (bijna 20). Zij legt me af en toe uit wat wel en niet handig is om te doen. Ik ben intussen meer dan 3 x zo oud en stap met open ogen in de valkuil van mijn eigen enthousiasme. Waarschijnlijk sowieso de valkuil van m’n leven. Kom ik nu REEDS achter. Afgelopen donderdag bijvoorbeeld weer. Zet ik met grote chocoladeletters op franska.nl dat ik jarig ben. Slim! Ik kreeg zo ontzettend veel lieve reacties en felicitaties dat ik tegen de Pasen nog niet klaar ben met iedereen persoonlijk bedanken. Voor wie ik vergeet te bedanken of wiens bericht ik per ongeluk gemist heb: excuses en bovenal heel erg veel dank! Het is natuurlijk superleuk jarig zijn met zoveel gelukwensen. Dat gun ik iedereen. Voor zover ik me herinner zelfs de leukste verjaardag ooit. En dan ging ik ook nog naar huis met een fantastisch prachtige joekel van een bos bloemen van de redactie. En met 24 meer dan verrukkelijk zelfgebakken chocolade-caramel-carré’s met maldon zeezout van art director Brenda. (moet nog even het recept vragen. En het leuke was, dat ik tot en met vanavond alles mag eten wat ik wil. Cadeautje van mezelf. (moet je ook doen) Jooo!

 

Nogmaals: dank dank dank! En een dikke kus.

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs