Met dank aan mijn nieuwe vrienden

 

Ben ik boven zo geconcentreerd aan het werk dat ik intussen helemaal was vergeten dat er een heerlijk grote kop thee stond te trekken. Krijg je zo’n vieze bittere smaak, in plaats van die heerlijk warme geurende kop waar je je op verheugd had. Maar wat bleek toen ik beneden kwam? Theezakje was er al uit! Gelukkig. Ik wist meteen wie het geregeld had, toen ik het met een boel spetters eromheen op de grond zag liggen. Alleen wist ik niet wie van de twee de dader was.. Heb ik dus ineens twee bijdehante keukenhulpen in huis. Het kopje was nog heel en het stond ook nog rechtop, zakje eruit. Ik had graag willen zien hoe ze dat voor elkaar gekregen hebben. Toch misschien maar eens een camera ophangen. Kan de tv het huis uit. Zo’n stelletje meedenkende huisgenoten heb ik nog nooit gehad. Hoe ze heten? Ik vertelde het laatst al hè? Missi en Sippi zijn in the house! 

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs