Ontelbaar veel mailtjes en brieven kreeg ik afgelopen week binnen. En nog steeds. Het gaat maar door. ‘O wat fijn Franska! Je bent er weer’, ‘Wat ziet het er vrolijk uit!’, ‘Wat leuk dat Wieke meedoet!’, ‘Mijn dag begint voortaan goed’, ‘ Ik ga je volgen’ en nog veel meer liefs. Zo heerlijk!

 

Heel veel dank voor die lieve reacties. Ik voelde me ontzettend gewaardeerd. De kroon op ons werk. Je zou bijna de hele dag in je mail gaan zitten koekeloeren. Want daar word je zo ontzettend vrolijk van.

 

Ik probeer echt zoveel mogelijk alle reacties snel te beantwoorden. Intussen moeten er natuurlijk ook andere dingen gebeuren. Overleggen met de redactie, de pers te woord staan, plannen maken, zelf tekeningen maken en nog veel meer. Allemaal leuk om te doen.

 

 

Heel veel doe ik niet op de redactie, maar lekker thuis.

Van harte welkom bij mij thuis aan de keukentafel dus. Want daar zit ik nu. De twee nieuwe katjes rennen om me heen. Fornuis bij de hand voor een kopje thee. En wachten tot mijn kamer boven eindelijk klaar is. Want sinds ik met de plannen voor Franska.nl begon is het daar boven al een ongelofelijke puinhoop. Eerst moest ik alles wat er lag van mijn vorige drukke baan opruimen en toen bleek dat het dak niet oké meer was. Had ik al jaren op m’n kop kunnen krijgen… Kortom: nieuw dak, nieuw leven, nieuw werk, nieuwe collega’s  en elke dag nieuwe artikelen. Van wekelijks iets nieuws, naar elke minuut dus.Zoooo leuk!

 

Heel veel plezier en tot straks! Of tot morgen.
Liefs

XXX

Franska

Franska@franska.nl

 

Door Franska. Fotografie: Joell Jeremy Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs