Luxe ontspannen

Ontdek­king

 

Geen Koningsdagdrukte maar luxe ontspannen aan en op het water? Wij ontdekten de perfecte relaxplek.

 

 

 


 

Op een kleedje je oude spullen verkopen, of voetje voor voetje door een drukke stad schuifelen? Mwah… Dit jaar geen zin in die drukte tijdens Koningsdag? Wij hebben de ultieme relaxplek gevonden voor een paar dagen rust: de Vinkeveense Plassen. Kom je hier twee of drie dagen luxe in de natuur beleven, dan ga je daarna compleet opgeladen weer naar huis.

 

Tent als hotelkamer

Bij Zwier staan de Bell-tenten, zoals ze genoemd worden, in een haven grenzend aan het water van de Noordplas, een van de drie Vinkeveense plassen. Liggend op een echte boxspring in je luxe tent van bijna 30m2 (met zitje, koelkast, kluisje en stroom), hoor je niet alleen het kabbelen van het water, maar ook de eendjes en andere vogels kwetteren. Hoe leuk is dat? Alsof je in een hotelkamer ligt met de ramen wagenwijd open.

 

 

 

 
 

 

 


 

Koninklijk relaxen

Niks hoeft en alles mag hier, dus als je de hele dag over het water voor je uit wilt staren of alleen rustig wilt lezen? Geen probleem. Mocht je toch wat actiefs willen doen, dan kun je suppen of kanoën, of meedoen aan een (dit weekend extra lange) yogales, het zit allemaal bij de prijs in.

En het eten is ook prima geregeld, het ontbijt is inbegrepen evenals een heus ‘Koningsdiner’ op Koningsdag en ‘Koningsontbijt’ op 27 april.

En om Koningsdag tóch een beetje speciaal te maken is er die avond een kampvuur met muziek.

 

Schuitje varen, drankje drinken

En hoe kun je de dag beter afsluiten dan een sloeptochtje te maken door de sloten en over de plassen. Zachtjes met je boot tuffend over het water. Een vaarbewijs is niet nodig, dus trui aan, blik op oneindig en laat de wind maar door de haren gaan. Hapje en drankje mee en het ultieme genieten kan beginnen.

Voordeel: je wordt zo heerlijk rozig aan en op het water, je komt echt als herboren weer thuis.

 

En wat echt top is, we hebben speciaal voor Franska.nl-lezers een avondje gratis sloepvaren t.w.v. € 99,- of € 109,- geregeld.

 

Reserveer hier (o.v.v. Franska Zwiert in het boekingssysteem) twee of drie nachten logeren bij Zwier aan de Vinkeveens Plassen tijdens Koningsdag.
De ‘Koningsrust’-aanbieding geldt alleen voor een aankomst op donderdag 26 of vrijdag 27 april 2018, dan krijg je tijdens je verblijf een avondje sloepvaren cadeau! Prijs vanaf € 279,-.

 

Door: Anneke Jansema, Personal Travel Agent bij The Travel Company.