FRANSKA X AMSTERDAM THE STYLE OUTLETS

Lief voor de ander en voor jezelf

Voor iedereen een mooi pakje onder de boom heeft een onbeperkt budget, dus hoe combineer je deze wensen? 

 

 

Nou, door naar Amsterdam The Style Outlets te gaan. Daar kom je makkelijk (vlakbij Amsterdam en Haarlem, je parkeert onder de winkels of wandelt er vanaf het naastgelegen station naartoe), je hebt er heel veel leuke winkels bij elkaar en het  is een outlet, dus de prijsjes zijn zacht.

 

Ik heb even een selectie gemaakt van de leukste winkels om je kerstcadeaus te shoppen.

 

1.   Sissy-Boy

Kussens, leuke opschrijfboekjes, kerstversieringen, schalen, tafelkleden, lampjes… Ik kan er blind mijn mandje volladen en met alles gelukkig zijn.

 

2.   Anne de Solène

Ik kan heel gelukkig worden van echt mooi beddengoed, een goede sprei en een hele rits met kussens. Lakens van vijfsterrenhotelkwaliteit en echt leuke dekbedovertrekken, spreien, kussens en dekbedden van de beste donssoorten vind je bij Anne de Solène.

 

3.   Le Creuset

Ook zo’n heerlijke verwenwinkel. Hoe blij maak je iemand met een echte Le Creuset-pan waar je zo’n beetje alles in kan maken? Heerlijk suddervlees zachtjes gaar in laten worden of een waarmee je een brood in de oven bakt. De pan is er een voor je leven. Ook leuk daar: die kleine LeCreuset-pannetjes of het Le Creuset-servies.

 

4.   Beauty Company

Deze winkel is het paradijs voor beautyliefhebbers. Alles van Estée Lauder Companies (dus Estée Lauder, Clinique, Bobbi Brown, Tom Ford, Donna Karan, Bumble and Bumble en ga zo maar door) vind je hier met minstens 30 procent korting. Daarbij hebben ze hier ook heel veel fijne giftboxen en special editions, dus hier ga je sowieso slagen.

 

5.   Intrend

Droom je al jaren van een echte Max Mara-coat? Bij Intrend hangen ze in veelvoud. En dat voor de helft of soms zelfs voor een derde van de prijs. Ik kocht er ook te leuke wollen baretjes en prachtige handschoenen. En de mooiste feestjurken vind je hier ook.

 

6.   Lindt

Een doosje verrukkelijke chocolade voor juffen. Dogwalkers, schoonmakers, de overbuurvrouw en alle mensen die jouw leven net iets leuker maken, wie wordt daar nou niet blij van?

 

7.   Starbucks

Een coole koffiebeker voor je nichtje dat naar de middelbare school gaat?

 

8.   Karl Lagerfeld

Tassen met Choupette erop, sneakers met het silhouet van Karl Lagerfeld, leuke iPhone-hoesjes… Ik verzamel het wel voor je, hoor.

 

9.   Nike, Adidas, Puma

Blij word je toch van een nieuwe sportoutfit, een yogamatje, een goede bal en sportschoenen? Hier ga je punten scoren.

 

10.   Jamin

Een grote pot kopen en die vullen met het lievelingssnoep van je neefje of nichtje en je kan niet meer stuk.

 

11.   Hunkemöller

Een pyjamaatje, zachte kerstsloffen, warme sokken; de keuze is enorm.

 

En wil je tussen het shoppen door even bijtanken, dan doe je dat bij het gezellige Anne & Max (mijn favoriet: de Spaanse tomatensoep met humus en flatbread) of je haalt zo’n verrukkelijk frietje.

 

Merry Christmas!

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach