Koosnaampjes die we best walgelijk vinden

 

Liefde is iets fantastisch moois en niets is fijner dan samen zijn met iemand waar je dol op bent.

 

 

 

Vanaf die roze wolk willen jullie elkaar op allerlei manieren de liefde uiten, zo ook door middel van liefkozende naampjes. Ik ga hier trouwens absoluut niet delen hoe mijn geliefde en ik elkaar noemen, want ik ben me er maar al te bewust van dat dit afschuwelijk is. Deze koosnaampjes spreek ik dan ook nóóit hardop uit met andere mensen erbij.

 

Ik verbaas me altijd over stelletjes die elkaar in het openbaar aanspreken met de meest zoetsappige koosnaampjes, zónder schaamte. Hoe kan dat nou? Uiteraard mag iedereen zeggen wat-ie wil, maar er zijn echt grenzen.

 

Onderstaande koosnaampjes willen we liever niet meer horen, in ieder geval niet in het openbaar:

 

1. Baby
2. Babe
3. Drollie
4. Duifje
5. Poepie
6. Wijffie
7. Toetje
8. Honnepon
9. Aapje
10. Mijn allesje
11. Darling
12. Moppie
13. Lekkerbekje
14. Beertje
15. Scheetje
16. Schattebout
17. Honingdropje
18. Prinses
19. Snoes
20. Menneke
21. Tijgertje
22. Boterbloempje
23. Lieffie
24. Poekie
25.  Sweetie
26. Troeteltje
27. Ventje
28. Olijfje

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com