Koningin Máxima deelt zeldzame selfie

Is een selfie wereldnieuws? Nou, die van mij absoluut niet. Maar als je koningin bent van Nederland is dat het natuurlijk wel.

 

 

 

 

Want we zien koningin Máxima vooral poserend op foto’s, in officiële settings. Niet terwijl ze op deze Blue Monday even het koninklijke hondje uitlaat, genaamd Mambo. Tsja, soms zijn ze net zoals jij en ik, hè?

 

Maar serieus, ik vind het best wel grappig en leuk om te zien. De foto werd geplaatst op het Instagram account van het koninklijk huis, met het volgende bericht erbij: ‘Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan. Vandaag, op Blue Monday, maak ik een flinke wandeling. Jij ook?’ – Máxima.

 

En niet geheel onbelangrijk: hóe lief is dat hondje? Ik ben dan meteen benieuwd hoe ze bij die naam zijn gekomen. Zullen ze daar thuis lange gesprekken over hebben gehad, wat het moest worden? En hoe zijn ze uitgekomen op Mambo? Hoe dan ook, bij mij heeft het wel gewerkt als motivatie. Ik ga ook maar eens een blokje om.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer