Zoek de verschillen!

 

Carry: ‘Ik ben benieuwd of er een kleur is die beter bij mijn gezicht past. Dus ik ben nieuwsgierig naar het advies van de professionals. Qua kapsel zou ik het niet te kort willen hebben.’

 

 

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren

Dit deed Rob Peetoom

Bij Carry is er een combinatie gemaakt in het haar van koele en warme tinten, voor een frisse en jeugdige uitstraling. Bij de coupe is er gezorgd voor meer beweging in de uiteindes, zodat het gezicht minder lang lijkt. De lok is meer in het gezicht gebracht voor hetzelfde effect.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Carry gebruikt:

Kérastase Discipline Fluidissime, deze leave-in spray disciplineert het haar, vermindert pluis en beschermt het haar tegen de hitte van de föhn. Daarna is er de Windblown 05 Redken gebruikt. Deze ultralichte finisher geeft het haar direct een luchtig effect, met een zacht matte finish en een natuurlijke warrige body. 

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Carry: ‘ Het resultaat is overweldigend, mijn haar is gelijk veel levendiger. De combinatie van warme en koele tinten vind ik heel mooi!’
 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS: Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

BewarenBewaren

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylist: Phoebe de Winter. Make-up: Ruby. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas