Katten zijn niet te vertrouwen, zeker niet bij je eten

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Katten zijn niet te vertrouwen, zeker niet bij je eten. 

 

 

 

Zit je lekker op de bank te genieten van een stukje pizza, schuift er heel langzaam een kat in je beeld. Ja, dat pootje gaat richting jouw punt peperoni! Gelukkig hebben meerdere kattenbaasjes bewijsmateriaal verzameld, dat haarfijn aantoont dat katten volkomen onbetrouwbaar zijn als het op eten aankomt.

 

Blijf je concentreren op je scherm

 

Heterdaadje, 1.

 

Heterdaadje, 2.

 

Hierrrrr met die pizza

 

Dripcake? Zo is hij niet bezorgd, maar nu wel

 

Ik dacht dat ik een muis zag

 

Iets te knabbelen 

 

In de zon met koffie en een koekje… eh…

 

Hoe bedoel je: wat doe ik?

 

Geconcentreerde blik

 

Uitkijken als je iets uit de koelkast pakt

 

Geen avocado
De meeste katten beperken zich in hun dieet zeker niet tot dure blikjes Sheba of knabbeltjes van Whiskas, met een incidenteel versgevangen muis of vogel tussendoor. Nee, als je ze niet in de gaten houdt, graaien ze de kaneelbroodjes van je bord af en zelfs een stukje watermeloen is niet veilig. Helemaal niet gek, zegt kattenexpert Barbara Read. ‘Hoewel katten niet kunnen leven van alleen groente, zorgt af en toe wat groenvoer voor gezonde afwisseling.’ Barbara vertelt ook welke groente je beter niet aan Poekie kunt geven: uien, knoflook, paddenstoelen, bosui, prei en avocado, en kijk ook uit met onrijpe tomaten.

 

Bron: Sad and Useless

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav