Haar jurk? Renee weet het al

Renee: Eigenlijk ben ik niet een meisje dat al haar leven van die mooie jurk droomt. Maar mocht mijn allerliefste dan toch op zijn knieën gaan…

 

 

 

 

Een van mijn favoriete designers lanceert een nieuwe collectie jurken. Al bijna dertig jaar zit ze in het vak, de Britse modeontwerper Vivianne Westwood. Ze staat erom bekend dat ze zich grotendeels laat inspireren door de punkbeweging uit de jaren tachtig. Ik kan haar knipoog en mix van materialen met de stoere touch altijd wel waarderen. En nu ontwerpt ze dus ook bruidsjurken.

Bruidsmode lag naar mijn idee niet het meest voor de hand, tot ik me bedacht dat ik al eens een prachtige bruidsjurk van Vivianne Westwood had gezien. Namelijk gedragen door Sarah Jessica Parker in de eerste film van Sex and the City.
In haar nieuwe collectie zie je niet echt haar punky stijl terug, wel zijn ze stuk voor stuk veel stoerder dan de klassieke jurken die we over het algemeen kennen. Erg betaalbaar zullen de jurken niet zijn, maar dromen mag altijd, toch? De jurken worden op maat gemaakt en zijn hier te bestellen.

P.S. Nog meer bruidsinspiratie opdoen? Klik dan snel hier

 

 

 

 

Renee Bijlsma is chef bij Franska.nl en woont samen met Bas en poes Kees. Ze houdt van mooie dingen en is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs

Design: Vivienne westwood, couture bridal, Fotograaf: maria ziegelboeck, Stylist: Sabina Schreder