Vandaag heb ik een heel fijn cadeau voor je weten te regelen bij onze vrienden van Duifhuizen.

 

Soms vind ik het wel heel jammer dat ik niet mee mag loten met de Woensdag Windag. Daar zijn ze hier heel streng in. Ik kan zelfs niet stiekem meedoen. Zou ik zeker wel willen hoor, want moet je zien wat een prachtige tas ik vandaag mag weggeven.

 

Het merk Inyati maakt heel hippe duurzame tassen van 100% vegan leer, ook wel PU (polyurethaan) genoemd. Dat ziet er dus uit als echt leer en voelt ook zo, maar is het dus niet.

 

Van deze gele leukerd word je toch vanzelf vrolijk? Met houten handvaten en een schouderband die je kunt verstellen of eraf kunt halen als je dat prettiger vindt.

 

Het grote vak kun je dichtritsen zodat je spulletjes goed opgeborgen zijn. Er zitten drie extra vakjes in voor je telefoon, make-upspiegeltje of andere kleine spulletjes. Kun je altijd alles zo weer terugvinden.

 

De winkelwaarde van deze toffe tas is € 89,95 maar ik mag ‘m zomaar weggeven. Helemaal voor noppes.

 

Dus wil jij de blits maken met deze fijne tas? Laat dan op Facebook een bericht achter onder dit artikel of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl. Ik zou het wel weten als ik jou was.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit