Je kunt nu melkchocolade bollen met marshmallow kopen bij de HEMA en het is goddelijk

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Je kunt nu melkchocolade bollen met marshmallow kopen bij de HEMA en het is goddelijk.

 

 

Een comfi kop warme chocolademelk? Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Want zo’n een mok liquid chocolade plus een flinke dot slagroom, marshmallows en een scheutje (of twee) rum is het ultieme warme drankje als het buiten kouder wordt. Nu verkoopt HEMA ook chocolate bombs voor je chocolademelk – en ze zijn fantastisch!

 

Een hit
Chocolate bombs zijn al een tijdje winning. TikTok en Instagram staan vol met lovende filmpjes over de choco bommetjes. En dat is niet zo gek, want met deze alles-in-een chocoladebal wordt chocolademelk maken nóg makkelijker, leuker en lekkerder!

 

 

Easy chocolademelk
Normaal maak je chocolademelk met wat cacaopoeder, suiker en natuurlijk melk, maar deze keer doen de chocolate bombs het werk voor je. Een chocolate bomb is simpelweg een melk-chocoladebal gevuld met cacaopoeder en mini marshmallows. Het enige wat je hoeft te doen is de choco bomb in je mok te leggen en daar de warme melk overheen te gieten. Vervolgens plopt da bom open en heb jij binnen 30 seconden een complete, goddelijke chocolademelk! Bekijk onderstaand filmpje maar even.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Baked By Liv (@baked.by.liv)

 

De chocolate bombs van de HEMA kosten €2,50 en er zijn verschillende smaken te koop.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav