Je jaarhoroscoop voor 2020

 

Dit kan jij het komende jaar verwachten…

 

Steenbok. 22 december tot 19 januari

Het jaar 2020 wordt voor de Steenbok een wisselend jaar. Soms zal het meezitten, en soms een beetje tegen. In de loop van het jaar zal ook de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren. De ene keer is er wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het in de winter een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. Wel zal de Steenbok in de winter daarom een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn. Ook op het gebied van liefde blijft het niet helemaal stabiel. De ene dag zal de Steenbok dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Steenbok wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots mag zijn op zichzelf. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best voor iets doet. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Steenbok 2020 prima door gaat komen.

 

Waterman. 20 januari tot 18 februari

Soms zal het de Waterman in 2020 meezitten, en soms een beetje tegen. Zo zal ook de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren in de loop van het jaar, en zal er de ene keer wat meer geld beschikbaar zijn dan de andere keer. In dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het in de winter een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. Wel zal de Waterman in de winter daarom een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op het gebied van liefde blijft het niet helemaal stabiel. De ene dag zal de Waterman dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Waterman wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best voor iets doet. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, dan is de kans groot dat de Waterman 2020 prima door gaat komen. Het wordt voor de Waterman dus een wisselend jaar.

 

Vissen. 19 februari tot 20 maart

De hoogte van de spaarrekening zal voor Vissen wat fluctueren in de loop van het jaar. De ene keer is er wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het in de winter nog een beetje kwakkelen worden, en dat kan dan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. Wel zullen Vissen in de winter daarom een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn. Ook op het gebied van liefde blijft het niet stabiel. De ene dag zullen Vissen dol zijn op hun naasten, en de andere dag weer niet, en ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020. Maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig zijn Vissen wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor zij evengoed trots op zichzelf mogen zijn. Zeker wanneer zij  hun best doen voor iets. Als de pech dus een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Vissen 2020 prima door gaan komen, ook al wordt het dus een wisselend jaar. Maar ach… soms zit het mee, en soms zit het een beetje tegen. 

 

Ram. 21 maart tot 19 april

Met de gezondheid kan het in de winter voor de Ram een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. Wel zal de Ram in de winter daarom een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn. Ook op het gebied van liefde blijft het niet helemaal stabiel. De ene dag zal de Ram dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Ram wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Ram 2020 prima door gaat komen. Het jaar 2020 wordt voor de Ram dus een wisselend jaar, waarin het soms mee en soms tegen zal zitten, en ook de hoogte van de spaarrekening nog wat lijkt fluctueren in de loop van het jaar. Er is de ene keer dus wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan toch wel een goed idee!

 

Stier. 20 april tot 20 mei

De Stier zal in de winter een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op het gebied van liefde blijft het niet helemaal stabiel. De ene dag zal de Stier dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Stier wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Stier 2020 prima door gaat komen. Het jaar 2020 wordt voor de Stier dus een wisselend jaar, waarin het soms mee zal zitten, en soms een beetje tegen. Zelfs de hoogte van de spaarrekening kan wat fluctueren in de loop van het jaar. De ene keer is er dus wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het echter in de winter voor de Stier een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig wel weer beter.

 

Tweelingen. 21 mei tot 20 juni

Op het gebied van liefde blijft het voor Tweelingen in 2020 niet helemaal stabiel. De ene dag zullen Tweelingen dol zijn op hun naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken in 2020 sowieso onvermijdelijk, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig zijn Tweelingen wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor zij evengoed trots op zichzelf mogen zijn. Zeker wanneer zij hun best doen voor iets. En als de pech dan een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat Tweelingen 2020 dus gewoon prima door gaan komen. Het jaar 2020 wordt voor Tweelingen zelfs een zeer een wisselend jaar. Soms zal het namelijk meezitten, en soms een beetje tegen. Zo zal ook nog de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren in de loop van het jaar. De ene keer is er dus wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het alleen in de winter een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. Tweelingen zullen in de winter daarom wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn.

 

Kreeft. 21 juni tot 22 juli

De Kreeft zal in 2020 de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk in 2020, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Kreeft wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Kreeft het jaar 2020 prima door gaat komen. Het wordt dus sowieso een wisselend jaar waarin het soms mee zal zitten, en soms een beetje tegen. Ook de hoogte van de spaarrekening zal wat fluctueren in de loop van het jaar. De ene keer is er wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het voor de Kreeft echter in de winter een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. De Kreeft zal in de winter zelfs een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op gebied van liefde blijft het dus niet helemáál stabiel.

 

Leeuw. 23 juli tot 22 augustus

Ergernissen lijken voor de Leeuw in 2020 onvermijdelijk. Maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Leeuw wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het evengoed trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Leeuw 2020 prima door gaat komen. Het wordt voor de Leeuw dus een wisselend jaar. Soms zal het meezitten, en soms een beetje tegen. Zo zal ook de hoogte van de spaarrekening wat gaan fluctueren. De ene keer is er dus wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het voor de Leeuw in de winter helaas wel een beetje kwakkelen worden. Variërend van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, knapt het in de zomer gelukkig wel weer op, maar de Leeuw zal in de winter daardoor wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn. Ook op gebied van liefde blijft het nét niet helemaal stabiel, want de Leeuw zal in 2020 de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet.

 

Maagd. 23 augustus tot 22 september

Gelukkig is de Maagd geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, waardoor hij/zij/het erg trots op zichzelf mag zijn. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar/uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Maagd 2020 prima door gaat komen, al wordt het wel een wisselend jaar. Soms zal het mee gaan zitten, en soms ook een beetje tegen. Zo zal ook de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren in de loop van het jaar, en is er de ene keer dus wat meer geld beschikbaar dan de andere keer. In dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee, trouwens. Met de gezondheid kan het voor de Maagd in de winter ook nog een beetje kwakkelen worden. Dat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig al snel weer beter. De Maagd zal in de winter daardoor wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op gebied van liefde blijft het niet helemaal stabiel. De Maagd zal in 2020 dus de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken voor de Maagd sowieso onvermijdelijk, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen.

 

Weegschaal. 23 september tot 22 oktober

De Weegschaal mag in 2020 erg trots zijn op zichzelf. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar of uts best doet voor iets. En als de pech dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat de Weegschaal het jaar prima door gaat komen. Toch wordt 2020 voor de Weegschaal wel een wisselend jaar, waarin het soms mee zal zitten, en soms een beetje tegen, en ook de hoogte van de spaarrekening wat kan fluctueren. De ene keer is er daarom wat meer geld beschikbaar dan de andere keer, en in dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het voor de Weegschaal in de winter een beetje kwakkelen worden, wat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. De Weegschaal zal in de winter daardoor wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op het gebied van de liefde blijft het niet helemaal stabiel. De Weegschaal zal namelijk de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken voor de Weegschaal sowieso onvermijdelijk, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Weegschaal wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten.

 

Schorpioen. 23 oktober tot 21 november

Als de pech in 2020 een beetje buiten de deur blijft, dan is de kans groot dat de Schorpioen het jaar prima door gaat komen. Het wordt echter wel een wisselend jaar. Soms zal het meezitten, en soms een beetje tegen. Zo zal ook de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren in de loop van het jaar, en zal er daardoor de ene keer wat meer geld beschikbaar zijn dan de andere keer. In dat laatste geval is sparen dan wel een goed idee. Met de gezondheid kan het voor de Schorpioen in de winter een beetje kwakkelen worden, wat kan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. De Schorpioen zal in de winter daardoor wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn, en ook op het gebied van de liefde blijft het niet helemaal stabiel. De Schorpioen zal namelijk de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken voor de Schorpioen sowieso onvermijdelijk, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Schorpioen wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, dus hij (of zij, of het) mag in 2020 sowieso erg trots zijn op zichzelf. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar, of uts best doet voor iets.

 

Boogschutter. 22 november tot 21 december

De Boogschutter lijkt in veel opzichten erg veel op de andere sterrenbeelden. Daardoor wordt het ook voor hem (of haar) een wisselend jaar, waarin het soms zal meezitten, en soms een beetje tegen. Ook voor de Boogschutter zal dus de hoogte van de spaarrekening wat fluctueren, en zal er de ene keer wat meer geld beschikbaar zijn dan de andere keer. In dat laatste geval is sparen dan ook voor de Boogschutter een goed idee. Met de gezondheid kan het een klein beetje kwakkelen worden in de winter. Dat kan dan variëren van een beetje rillerig zijn tot een fikse verkoudheid hebben, maar in de zomer gaat dat gelukkig weer beter. De Boogschutter zal in de winter echter wel een ietsepietsie witter kunnen zien dan in juli en augustus waarschijnlijk het geval zal zijn. Ook op het gebied van de liefde blijft het helaas niet helemaal stabiel. De Boogschutter zal namelijk de ene dag dol zijn op zijn (of haar) naasten, en de andere dag weer niet. Ergernissen lijken sowieso onvermijdelijk, maar of het hierbij gaat om buren, collega’s, regeringsleiders, familieleden, tv-programma’s of mensen op straat, is nog niet te voorspellen. Gelukkig is de Boogschutter wel geboren met een enorme berg schoonheid, die zowel van binnen als van buiten lijkt te zitten, dus hij (zij, of het) mag in 2020 evengoed erg trots zijn op zichzelf. Zeker wanneer hij (of zij, of het) zijn/haar, of uts best doet voor iets. Als de pech in 2020 dan ook nog een beetje buiten de deur blijft, is de kans groot dat ook de Boogschutter het jaar prima door gaat komen.

Door: Tineke

Tineke is schrijfster van de boeken “Toch?” en “Stof Genoeg” en ze blogt ook zo nu en dan. Ze woont op het platteland met één (leuke) man, twee (lieve) kinderen, drie (onbespeelde) muziekinstrumenten, vier (wisselende) mantelzorgprojecten, een (bijna) vijfde boek, haar zesde (luie) kat, en (dus) ongeveer zeven muizen.

Afbeelding van Tineke