Je buik, benen en billen ‘shapen’ met een apparaat, kan dat?

 

Elke maandag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week test ze de bindweefselmassage voor buik, billen en benen.

 

Bindweefselmassages voor je lichaam zijn op dit moment superpopulair. Je kunt als het ware met de bindweefselmassages je lichaam meer ‘in shape’ krijgen. Je begrijpt: deze behandeling wilde ik graag testen. Nu heb ik op zich geen gekke vetophopingen in mijn lichaam en heb ik ook niet zo’n last van cellulite, maar ik ben wel 55 jaar, en dat is te zien aan mijn huid. Met name mijn buik wordt steeds wat boller, ook al doe ik mijn best met buikspieroefeningen om de buik wat platter te krijgen.
 

De LPG Body Endermologie (bindweefselmassage) wordt uitgevoerd door een apparaat dat je huid optilt en dan langzaam weer afrolt, en dat zone voor zone. Je krijgt een soort pantyachtig pakje aan waardoor het apparaat wat makkelijk over je huid glijdt.
 

Dit doet de LPG Body Endermologie voor je lichaam:

  • Vermindering van cellulite
  • Een steviger huid
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Activatie van vetcellen zodat ze sneller afgevoerd kunnen worden
  • Vermindering van verklevingen (bijvoorbeeld bij de buik)
     

Ik heb gekozen voor buik, billen en de achterkant van de benen, al vond ik mijn buik wel het belangrijkste. En inderdaad: tot mijn eigen verbazing is mijn buik inderdaad platter geworden. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik het de eerste keer best pijnlijk vond.
 

De behandeling heb ik laten doen bij MJ Amsterdam aan de Ceintuurbaan. Eén behandeling kost €65, voor een optimaal resultaat kun het beste een kuur van 10 behandelingen nemen, dit kost dan € 550.
 

Wil je het resultaat zien? Kijk snel.

 

 

Door : Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs