Ciao Jamie!

 

Tamara: Vandaag opent Jamie Olivers tweede restaurant in Nederland, op de Grotemarktstraat in Den Haag. Dat jullie gek zijn op Italiaanse restaurants lieten jullie ons al weten. Wie weet kan dit ook op ons lijstje, we laten het jullie weten.

 

 

Hoge plafonds, muren bekleed met oud hout afgewisseld met witte metrotegels, zwart staal, houten vloeren, grote leren banken en een marmeren bar. Het interieur is het vaste concept van de Jamie’s Italian-restaurants van over de hele wereld, net zoals het menu. Het idee van Jamie’s Italian is een ‘neighbourhood’ restaurant, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap en waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Heerlijke pasta’s en pizza’s die beginnen bij €10 of een steak voor €23.

 

 

Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in het Engelse Oxford, als een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo (de bekende Italiaan uit Jamie’s tv-shows en YouTube-video’s). Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale vestigingen; van Sydney tot Dublin.

 

Of het restaurant vandaag open kon gaan was nog even de vraag, want anderhalve week geleden was er nog brand; gelukkig was het alleen waterschade. Jamie’s restaurant opent zich op Grote Marktstraat 37, in Den Haag.

 

 

 Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Beeld: Hello Magazine, Jamie Oliver

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter