Jaaaa, Friends komt ècht terug

 

Na maanden, wat zeg ik, járen wachten is het nu echt zover. Jaren vol valse geruchten en vooral jaren met heel veel herhalingen. Maar nu is het dan echt zover.

 

Ja, je had het waarschijnlijk al geraden nu, maar het is dus waar. Friends. Komt. Terug. How you doin’? Nou, bijzonder goed, kan ik je vertellen.

 

En dit nieuws is dus volledig bevestigd. Monica, Joey, Ross, Rachel, Chandler en Phoebe komen allemaal terug, inclusief schrijvers David Crane en Martha Stewart. Zender HBO heeft het nieuws bevestigd, dus 25 jaar  na de allereerste aflevering krijgen we dus écht die welverdiende reünie. Je kan dus wel zeggen dat we met Friends on a behoorlijke break waren, maar uiteindelijk komen ze toch weer bij ons terug. 

 

Het zou gaan om een eenmalige aflevering, maar behalve dat de reünie er komt is er nog vrij weinig bekend. Dus ga nog niet juichen dat we weer gegarandeerd goed zitten voor jarenlange bingesessies. Internet gaat ondertussen behoorlijk los op alle geruchten. Even de grootste op een rijtje: het zou gaan om een enkele aflevering of film (liefst die tweede, thank you very much) en het zou gaan om een unscripted project. Ehm, hè?

 

De vorm is nog niet bekend. En ook niet of er weer een serie van komt. Nu heb ik er voor de volle honderd procent het vertrouwen in dat ze hun personages inmiddels wel kunnen dromen, dus zelfs al zou het echt unscripted zijn, dan komt het alsnog wel goed. Op zich stond Matthew Perry er ook om bekend dat hij de schrijvers hier en daar hielp met zijn grappen. No worries dus.

 

Ik. Kan. Niet. Meer. Wachten. Houdt Ross nog van dino’s? Wonen Monica en Chandler nog in het grote huis buiten de stad? Zijn Phoebe en Mike nog samen? Hoe rebels is Emma geworden? Hebben Rachel en Ross nog meer kids gekregen? En niet geheel onbelangrijk: deelt Joey inmiddels al z’n eten? En waren ze nou on a break of niet? Deze belangrijkere vragen in het leven krijgen we beantwoord. Ein-de-lijk.

 

 

Door: Redactie Amayzine.com