Is dit het bewijs dat Meghan Markle haar site weer lanceert?

 

In een ver, ver verleden, toen Meghan Markle nog een actrice uit Suits was, had zij een eigen lifestyle platform genaamd The Tig.

 

Best een leuke site overigens. Recepten werden er gedeeld, wat leuke columns, kleding, tips… En bij een site hoort natuurlijk een Insta account en die liep ook best wel lekker.

 

Maar ja, toen ontmoette Meghan prins Harry en de rest is natuurlijk geschiedenis. Trouwen met een prins klinkt hartstikke lek, maar je moet er wel alles voor opgeven. Nou ja, alles qua social media in ieder geval. The Tig werd verwijderd op zowel Insta als de hele site en Meghan was nergens meer te vinden op social media. Beetje saai wel, hè?

 

Blijkbaar vindt Meghan dat zelf ook, en nu ze alle banden met de royal family hebben verbroken (klinkt wel grimmig zo) ziet ze haar kans nu weer schoon om The Tig nieuw leven in te blazen. Nou ja, nieuw leven… Ik denk dat ze hem stiekem gewoon niet echt verwijderd heeft, maar dat alles in een archiefje staat en ze die weer naar boven tovert.

 

Het bewijs hiervoor? Koninklijk expert Myka Meier is er zéker van. Volgens haar zou Meghan weer de strijd willen aangaan met Gwyneth Paltrow die haar platform Goop heeft, wat erg op elkaar zou lijken. Het is echt te hopen dat Meghan ook niet ineens vaginageurkaarsen gaat verkopen. Al zou dat wel weer een gigantische rel zijn en een dikke middelvinger naar Buckingham Palace.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer