Zó lekker: citroenijs van HEMA

 

Joe! We hebben weer een nieuw ijsje ontdekt. Na de drop-, Flugel-, Bloody Mary- en Limoncello-ijsjes likken we ons nu suf aan ons jeugdsentiment: citroenijs in een citroen. Want man, dit is toch een partij lekker!

 

Citroenijs in een citroen
Grappig genoeg bracht dit citroenijs me in één likje terug in de tijd. Citroenijs geserveerd in een ijskoude citroen, dat kregen mijn zus en ik vroeger bij onze favoriete buurtchinees. Het was het hoogtepunt van ieder etentje. Járen niet gezien en opeens dook ie weer op. Eerst in de vorm van een berichtje in onze groepsapp ‘oh heerlijk nostalgisch, wie kent deze nog?’, en daarna prompt in mijn eigen vriezer. En het is een blijvertje hoor! Dit is gewoon heel erg lekker, en nu dus gewoon ook heel erg bij de HEMA te koop. Afijn HEMA, jullie hoeven niet meer te vrezen voor dat faillissement, hoor. Ik kom er nu aan en ik neem een leger aan citroenfans mee. Kom maar door met dat ijs!

 

Kokos en sinaasappel
P.S.: je vindt ook kokosnoot- en sinaasappelijs in het assortiment.

 

Door: Redactie FavorFlav