In deze authentiek Saksische boerderij in het Drentse Norg is het heerlijk logeren.

 

 

En een nachtje met ontbijt voor z’n tweetjes kun je winnen.

 

 

 

 

Achter de kerk en op slechts honderd meter van het centrum van het Drentse Norg staat een authentiek Saksische boerderij uit 1762 en in die boerderij is het verrukkelijk verblijven. De Eshof biedt drie gastenverblijven met voor elk verblijf een eigen indeling, inrichting en sfeer en met voor elk verblijf volop privacy en modern comfort. In de grote tuin is er op zomerse dagen van alles te genieten. Zo zijn er terrassen en zitjes en mag ook een heerlijk buitenzwembad worden gebruikt. Daarnaast is er een luxe buitensauna met relaxruimte, sfeervolle open haard, ligbedden en douchegelegenheid en ook daarvan kan (tegen een vriendenprijsje) gebruik worden gemaakt.

 

 

 

Waar je je bij de Eshof zelf al geen seconde hoeft te vervelen, is er in de buurt ook nog eens volop vertier. Fiets- en wandeltochten voeren door bossen, over heidevelden, door prachtige brinkdorpen en langs zandverstuivingen, schaapskudden en prehistorische hunebedden. Groningen en Assen zijn vlot bereikbaar en ook golfers komen hier aan hun trekken.

 

Wat je kunt winnen?

 

Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Eshof in Norg , telefoon +31 6 21690092.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans