“Ik wens haar het beste”, hij zei het écht

 

Laat ik beginnen met een disclaimer. Ik hoor bij het deel van de wereldbevolking dat de president van Amerika niet al te hoog heeft zitten.

 

En hoe jammer ook, Trump blijft elke keer maar weer bevestigen dat ik het bij het juiste eind heb. He did it again, dit keer in een uitspraak over Ghislaine Maxwell. 

 

Bij Trumps eerste persconferentie over corona sinds april, wat me trouwens een lange periode lijkt als je land het zwaarst getroffen ter wereld is in een pandemie, werd de president gevraagd naar zijn mening over de arrestatie van Maxwell. Ter verduidelijking: de vrouw die verdacht wordt van het ronselen van minderjarige meisjes voor miljonair Jeffrey Epstein. De vrouw die zich als een schuldige schim verborgen hield op een landgoed in New Hampshire, maar uiteindelijk gepakt werd door de FBI. De vrouw die schijnbaar veel machtige mannen ten gronde kan richten door alle details die ze kent. En wat zegt Trump? Dat hij haar het beste wenst. Het beste! Even voor de duidelijkheid: Van Dale noemt dit de overtreffende trap van goed. 

 

Wie zou deze vrouw in godsnaam het beste kunnen wensen met alles wat ze op haar geweten heeft? Iemand die niet goed op de hoogte is van de zaak, tenminste, zo laat de president van de USA het overkomen. Zo zegt hij deze niet gevolgd te hebben, zich er niet bewust van te zijn en geen idee te hebben wat prins Andrew ermee te maken heeft. Maar wat er ook speelt, Trump wenst Maxwell het beste. En de rest van de wereld is wederom stomverbaasd. 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans