Ik houd niet van abonnementen, maar voor deze maak ik graag een uitzondering

 

 

Als ik ergens een abonnement voor af moet sluiten word ik daar nooit zo blij van, maar hier wil ik wel graag aan vastzitten.

 

 

Hoezo houden vrouwen niet van bier? Tuurlijk wel. Hoe vaak ik geen verbaasde blikken krijg als ik op een feestje zeg: ‘Doe mij maar een biertje.’ Alsof vrouwen alleen maar ingewikkelde cocktails willen drinken. Daar doe je mij eerlijk gezegd helemaal geen plezier mee, terwijl ik wel heel blij word van een smakelijk speciaalbiertje en graag nieuwe soorten uitprobeer. Daarom vind ik dit idee van Hertog Jan echt helemaal top. Zij zijn meester in het experimenteren met de lekkerste smaken en dan wil een liefhebber als ik natuurlijk als eerste proeven.

 

Ze zijn bij deze bierbrouwer op het idee gekomen van De Proeftuin, een geweldig leuk abonnement waarbij het nieuwste biertje direct vanuit de brouwerij bij mij in de koelkast belandt. Hoe heerlijk is dat?!

 

Via de onlinebrouwerijwinkel van Hertog Jan kun je het abonnement afsluiten voor € 130,- per jaar en daar krijg je dus iets heel bijzonders voor. Ieder kwartaal ontvang je drie mooie kruiken van 50cl gevuld met een nog nooit eerder verschenen bier met een smaakexplosie van jewelste. Bovendien hoor je dan bij een select clubje fijnproevers en ben je dus een van de eersten die persoonlijk mag beoordelen of de brouwers de biertjes nog beter kunnen maken of dat ze al helemaal perfect zijn.

 

Dus houd jij ook wel van een smakelijk experimentje, dan weet ik zeker dat dit ook iets voor jou is. Als ultiem verwennerijtje voor jezelf of om samen met een vriendinnengroep cadeau te geven aan een jarige Jet. Want dit heerlijke speciaalbier is er niet alleen voor mannen met baarden maar ook voor vrouwen op hakken.

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit