Ik heb iets heel leuks!

Heb je zin in een gezellig uitje? Dan moet je dit even lezen.

 

 

Soms gebeurt er ineens iets heel leuks. Op 15 maart bijvoorbeeld. Wij van Franska.nl mogen als eerste een private screening zien van een mooie nieuwe detectiveserie, dat zich afspeelt in het prachtige Stratford upon Avon. Frank Hathaway, een ervaren rot in het detectivevak, en zijn nieuwe hulp Lu Shakespeare vormen een zeer onwaarschijnlijk duo bij het onderzoeken van de geheimen van de inwoners van het landelijke Warwickshire.. Ik ontdekte laatst al dat ik niet de enige ben die BBC-first liefhebber is, vanwege hun mooie series. Dus ik denk zomaar dat jij er ook bij wilt zijn. En dat kan, want ik heb gevraagd of er 15 franska.nl lezeressen bij mochten zijn. Kijk, als er toch een serie gedraaid wordt… En trouwens, als we toch op een leuke plek zitten… En als er toch iets lekkers is… Waarom zou je het dan alleen voor jezelf houden?

 

Dus, heb je zin om erbij te zijn?

 

Op 15 maart zit ik op je te wachten aan een tafel vol heerlijke hapjes en krijg je een mini-première van een hele toffe nieuwe TV-serie. Ook nog eens op een prachtige plek in Amsterdam. Echt alleen voor 15 Franska.nl lezers. En voor mij natuurlijk. Heb je zin om erbij te zijn? Ga naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer onder dit artikel dat je heel graag wilt. Ik maak zo snel mogelijk bekend wie er gewonnen hebben, dan kun je het meteen in je agenda zetten. 

 

 

PS. Trouwens toch wel handig om even de agenda te checken, want reageren als je niet kunt op 15 maart heeft natuurlijk weinig zin ;-)

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.