Hoeveel ellende kan iemand in één leven hebben?

 

Op social media gaan nieuwtjes rond als een lopend vuurtje, en ja, daar hoort ook de ellende bij, helaas.

 

 

 

Dus zo gebeurde het dat er foto’s op Instagram verschenen van verschillende ambulances die in de straat van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie van Oh Oh Cherso, stonden. Dat was meteen de reden voor allerlei speculaties: in 2018 gingen dezelfde soort beelden rond, omdat Samantha toen met spoed afgevoerd werd naar het ziekenhuis.

 

Dit keer bleek het alleen niet om Samantha te gaan, de ambulances waren er voor haar vriend Gelmore. Voor hem konden ze niets meer doen: hij overleed gisteravond totaal onverwacht aan een hartstilstand.

 

Even serieus, hoeveel ellende kan iemand in één leven over zich heen krijgen? Bijna precies een jaar geleden, in april 2020, was ze nog betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag, waarbij ze in de bijrijdersstoel zat. De chauffeur verloor de macht over het stuur en crashte de auto tegen een viaduct aan. Haar manager destijds, Jake Hampel, zei dat het nog maar de vraag was of ze het überhaupt zou overleven.

 

Slechts een half jaar daarvoor was Samantha openhartig over een recente miskraam, die volgens haar door alle stress was veroorzaakt. Ze had al twee kinderen met haar ex Michael van der Plas: zoontje Milano en dochter Angelina.

 

Inmiddels is daar een zoontje bijgekomen, Angelo. Begin dit jaar werd ze opnieuw moeder. In eerste instantie gaf ze aan dat haar toenmalige vriend Gerrit de vader was, maar al snel bleek het toch Gelmore te zijn, met wie ze daarna een relatie kreeg. ‘Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg,’ vertelde ze nog maar een week geleden.

 

Samantha gaf aan met Gelmore (Gilly) ontzettend gelukkig te zijn, en dat ze met hem en hun zoon een echt gezin wilde vormen. De twee waren zelfs zo verliefd dat ze elkaars namen lieten tatoeëren: die van hem op haar decolleté en die van haar in zijn nek.

 

2020 was, op z’n zachtst gezegd, niet het jaar van Samantha. 2021 zou dat wél moeten worden, met een gelukkige relatie en een gezonde baby. Maar het loopt weer anders…

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Beeld: @samantha_de_jong29

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer