Hoeveel burgers?

 

Deze website is leuk voor alle zwangere vrouwen. Of gewoon voor iedereen.

 

We kunnen weer even lachen. Want wat vind ik nu weer op internet? De website (www.howmanybigmacismybaby.com) waar je kunt berekenen hoeveel Big Macs de baby in je buik is. Maar ook hoeveel Big Macs je zelf bent.

 

 

Wanneer je negentien weken zwanger bent is je baby één Big Mac. Ben je tweeëndertig weken, dan is de baby zeven Big Macs. Dan denk je natuurlijk meteen: dit is weer zo’n stunt van McDonald’s. Een heel slimme natuurlijk, want ik krijg meteen zin in een burgertje. Natuurlijk wel confronterend, maar daar letten we gewoon even niet op. Nu is het dus zo, dat het niet door McDonald’s is bedacht, maar door een komediant.

 

 

Hoeveel Big Macs ben jij? Laten we daar gewoon even niet over praten. Gewoon om lachen en alvast bedenken wanneer we weer een burger gaan eten. Mmmm.

 

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares