Hoe gaat het nu met Michael Bublé?

 

Ben jij ook zo benieuwd hoe het nu gaat met de Canadese zanger? Ik vertel je hoe zijn jeugd was en hoe het nu met hem gaat.

 

De Canadese zanger Michael Bublé groeide op in het plaatsje Burnaby, samen met zijn moeder en grootvader. Zijn vader was veel op zee. Dankzij zijn grootvader groeide zijn liefde en passie voor muziek. Zijn opa bracht hem op het idee om mee te doen aan een talentenjacht in Vancouver. Michael won deze, maar later werd hij gediskwalificeerd. De organisatoren ontdekten dat Michael Bublé zeventien jaar oud was toen hij won. Dat was een jaar te jong.

 

Maar Michael gaf niet op. Zijn echte doorbraak kwam tijdens een optreden op het feest van de voormalig adviseur van de premier van Canada. Michael tekende bij een platenlabel en in 2003 kwam zijn eerste album uit.

 

Voorbeelden van zijn bekende hits zijn: Everyting, Haven’t Met You Yet, It’s a Beautiful Day en Feeling Good.

 

Het lied Haven’t Met You Yet heef Michael geschreven voor zijn vrouw Luisana Lopilato. Zij is een Argentijnse actrice met wie Michael Bublé in 2011 trouwde. Samen hebben ze drie kinderen: twee zonen, Noah en Elias, en een dochter, Vida Amber.

 

Ze hebben wel wat heftige jaren achter de rug. Hun oudste zoontje, Noah, werd ziek toen hij drie jaar oud was. Noah had leverkanker en werd behandeld met operaties en chemotherapie. Dit is de reden waarom Michael een tijdje afwezig is geweest. Hij had tijd nodig voor zijn familie. Maar het gaat gelukkig goed met Noah. Hij is kankervrij en de kans dat de ziekte terugkomt is bijna nul.

 

Naast zingen heeft Michael ook een andere grote hobby. Hij is groot fan van ijshockey. Sinds 2008 is Michael mede-eigenaar van het juniorenteam van de Vancouver Giants en ondersteunt hij de Vancouver Canucks.

 

Michael Bublé heeft zelfs een ijsbaan in zijn kelder zodat hij de ijshockeysport met zijn kinderen kan beoefenen. En dat plezier gun ik hem en zijn familie na de heftige tijd die ze achter de rug hebben.

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers