Hoe gaat het nu met Helen Mirren?

 

Ze heeft altijd gezegd dat ze niet in het huwelijksbootje zou stappen maar ze is van gedachten veranderd. En dat komt door deze man.

 

Wie kent haar niet? Helen Mirren, de Britse actrice die in Nederland doorbrak met haar rol als Jane Tennison in de serie Prime Suspect. De vader van Hellen is van Russische afkomst en haar moeder is Brits. Acteren vindt ze van kleins af aan al geweldig. Zo trad ze op in schoolproducties en studeerde ze aan de New College of Speech and Drama in Londen.
 
Dat ze een goede actrice is blijkt wel. Helen heeft meerdere awards op haar naam staan, zoals een Emmy, Oscar en een Tony. Helen Mirren staat bekend als The Queen. Ze is de enige actrice die beide Queens Elizabeth heeft mogen spelen.
 
Helen Mirren heeft altijd gezegd dat ze nooit wilde trouwen. Totdat ze filmregisseur Taylor Hackford ontmoette. Hij heeft haar van gedachten doen veranderen en na een relatie van twaalf jaar zijn de twee alsnog in het huwelijksbootje gestapt. Hellen en Taylor zijn uiteindelijk getrouwd omdat ze beseften dat ze dan voor altijd samen zouden zijn.
 
Samen hebben ze huizen in Londen en Hollywood. Hier genieten ze van hun leven, maar ze zijn wel normaal gebleven. Zo gaat Helen nog altijd met de bus wanneer ze in Londen is en maakt ze ondanks dat ze wereldberoemd is nog altijd gebruik van de metro in New York. Helen heeft geen kinderen. Ze houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met tuinieren en kleding maken.

 

 

 

Sinds 2010 stond er een wassen beeld van Helen in Madame Tussauds in Londen. Ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag in 2017 werden er nog eens twee wassen beelden van haar onthuld – een als Queen en een als Jane Tennison – zodat er nu dus maar liefst drie wassen beelden van Hellen te zien zijn in het museum in Londen. Als je fan bent en met haar op de gevoelige plaat wil dan weet je waar je moet zijn. Mocht je haar trouwens in het echt tegen komen, spreek haar dan vooral aan. Ze heeft namelijk gezegd dat ze nooit nee zegt tegen verzoeken voor selfies, foto’s en handtekeningen. En een leuk kiekje weten te scoren? Dan zie ik het graag!

 

 

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers