Ho Ho Ho: dit zijn de vijf grootste kerstboom trends van 2019

 

“Van een boom speciaal ontworpen voor je huisdier of een wat kleinere woonruimte tot een wel hele slanke den: dit zijn de vijf grootste kerstboom trends van 2019.”

 

Ieder jaar worden we overspoeld met trends. Hoge laarzen, gekleurde teddy jassen ala Max Mara, het tortoise shell printje op de nagels, oversized blazers, zwarte basics die plaats maken voor 50 tinten bruin, velvet love seats voor in huis, een van deze roze planten op tafel en met kerst in ons vooruitzicht nu ook some christmas threes. Van een boom speciaal ontworpen voor je huisdier of een wat kleinere woonruimte tot een wel hele slanke den: dit zijn de vijf grootste kerstboom trends van 2019:

 

Uit de hoogte

Dit is dé perfecte kerstboom voor iedereen met huisdieren of kleine kiddo’s op jacht naar ballen. Lees: nooit meer gedoe aan de onderkant, de zoveelste gestrande kerstbal of kapot getrokken slinger waar katten, honden en kindjes iets te enthousiast van worden. Dankzij deze hoge pief kunnen ze er namelijk never nooit meer bij moe-ha. Geniaal toch?

 

 

 

Dun gezaaid 

Geïnspireerd op de Rocky Mountains worden dit soort dunne kerstboompjes steeds populairder. Slank, lang en daardoor extra elegant. Eigenlijk een soort top model onder de kerstbomen

 

 

 

Van de hak op de tak 

Men neemt een tak van een gigantische dennenboom. Versierd ‘m met kerstproof deco: et voilà je hebt een beauty van een kersttak waar menig boom aan kan tippen zo knap dat ie is.

 

 

 

Het halve werk

Een geniale oplossing als je het liefst voor de allergrootste kerstboom gaat maar een tekort aan ruimte hebt: de halve kerstboom. En nu even heel eerlijk.. Dat klinkt gekker dan het er op beeld uitziet toch? Mi likey.

 

 

 

Voor in de vaas

Geen gedoe met een kluit, mand, rok, pot of andere wankelende onderkant, want als het aan de Pinterest pro’s ligt is het de vaas waar je extra styling punten mee scoort.

 

 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl