Hij is er weer: de adventskalender van de Aldi

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: De adventskalender van de Aldi.

 

Is het je ook al opgevallen? De adventskalenders liggen weer in de winkel. Met zoals altijd een ruime keuze, van elke dag een andere muesli-reep tot de iets minder gezonde maar wel hele lekkere adventskalender vol wijn. Bedankt Aldi, zo wordt aftellen tot (een hele saaie?) kerst net iets leuker.

 

Dat de Aldi hele lekkere wijn voor weinig verkoopt, is onder wijnkenners algemeen bekend. Zo tippen sommeliers regelmatig een wijn van de Aldi als hun favoriete goedkope wijn. En waarom zou je het bij 1 fles laten als je er 24 kunt inslaan? Zeker nu je na achten ’s avonds nergens meer een fatsoenlijk glas kunt bestellen.

 

Van Rioja tot Cava
Aldi heeft het goed begrepen en komt wel met een heel prettig cadeau om af te tellen naar de feestdagen: 24 miniflesjes wijn. Rosé, bubbels, rood, wit: alles passeert de revue bij deze adventskalender. Van soepel tot wat zwaarder; alle bekende wijndruiven zijn vertegenwoordigd in deze lekkere kalender. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Grigio…

 

Paar eurootjes
Ik ben als een gek naar de Aldi geracet, want deze kalender gaat natuurlijk als een wijntrein over de toonbank. De wijn-adventskalender kost €49,99 en da’s omgerekend ongeveer 2 euro per flesje. Cheers!

Door: Redactie FavorFlav