Hier wil je naartoe

 

Al jaren staat het op mijn bucketlist: Concert at Sea. Eerst kwam het er niet van om ernaartoe te gaan, nu gaat het vanwege corona weer niet door.

 

 

Ik weet het, er zijn ergere dingen. Maar dat een van de leukste jaarlijkse concerten in Nederland ook dit jaar niet door kan gaan vind ik echt jammer. Sinds 2006 wordt Concert at Sea op de Zeeuwse Brouwerdam gehouden en dit jaar zou het 15e jubileum worden gevierd met 40.000 liefhebbers. Op deze geweldige locatie wordt dan een fantastisch feestje gebouwd met ieder jaar weer een toffe line-up. Dit festival is toch zo’n beetje de start van de zomer, ook al kwam het er soms met bakken uit de hemel. Zoals in 2013 toen Kane in de stromende regen een spectaculair optreden gaf.

 

 

BLØF is al sinds het begin een van de medeorganisatoren en baalt flink: ‘Natuurlijk valt het ons zwaar dat ons festival ook dit jaar niet door kan gaan. Ook omdat we al zo lang niet live voor publiek hebben kunnen spelen. Het is ook echt heel vervelend voor ons publiek, alle artiesten, leveranciers, partners en de crew.’ Zo balen, want het concert was vorig jaar al uitverkocht. Gelukkig blijven je kaartjes geldig voor het concert van 2022.

 

Voor de liefhebbers is er ook dit jaar wel Concert at Home. De digitale versie die misschien wel net zo leuk is. Met herinneringen, optredens en uiteraard een show van de mannen van BLØF.

 

Kun je niet wachten tot volgend jaar, zet dan 13 november in je agenda. Dan organiseert BLØF een festival-voor-een-dag in Ahoy Rotterdam. Denk aan fantastische muziek van Suzan & Freek, Racoon, Maan, Ronnie Flex, Son Mieux en een heleboel ander talent. Om het festivalsfeertje compleet te maken zijn er foodtrucks met lekkere dingen, fijne drankjes op gezellige terrassen en genoeg ruimte om lekker te dansen. En droog weer verzekerd want het is binnen. Dus kom maar op met die kaartjes, vanaf vrijdag 25 juni gaan ze in de verkoop.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Concert at SEA (@concertatsea)


 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit