Hier is uw persoonlijke proefkonijn

 

Het was een zware klus, maar iemand moet het tenslotte doen, dus dan doe ik het maar

 

 

Deze keer was het trouwens geen proeven maar testen. Ik heb de heerlijke nieuwe cosmeticalijn  met hydra-age-producten van Rio uitgeprobeerd. En omdat dit merk niet alleen veganistisch is, maar ook dierproefvrij, was ik dus maar even het vrijwillige proefkonijn, vond ik ook wel lekker toepasselijk zo kort voor Pasen om het konijn uit te hangen.

 

O nee, dat is een haas. Ach, wat maakt het uit

 

Ik weet dat je een nieuwe crème altijd eerst moet testen op een klein stukje zachte huid, bijvoorbeeld op de binnenkant van je onderarm. Natuurlijk heb ik dat gedaan. Om precies te zijn tien minuten. Toen smeerde ik de dagcrème al op m’n wangen, het serum rond m’n mond en de ooggel onder m’n ogen. Het rook gewoon te lekker om te wachten en geduld is niet mijn sterkste kant. Nou… als je het mij vraagt werden de wallen onder m’n ogen meteen minder, m’n wangen zachter en leek het alsof de huid rond m’n mond gladder werd. Ik kan het natuurlijk aan m’n man vragen, maar ja, mannen en verschil zien… je moet je haar wel knalroze verven en recht overeind laten touperen wil het ze opvallen. Dus ik moet maar afgaan op wat ik zelf in m’n vergroot-spiegel zie. En wat ik voel. Lekkere spullen gewoon. Ik ben er in elk geval blij mee. En een bijkomend voordeel: het ziet er nog mooi uit ook.

 

 

De hele lijn heeft zogenaamd ‘plant-power’. Er zit ananas-extract, shea butter, algen, zeekraal en nog veel meer in, allemaal plantjes die vol zitten met dingen die herstellen, hydrateren en versterken. En dat is dan gecombineerd volgens een perfecte formule die in een laboratorium in Zwitserland is bedacht. Wat willen we nog meer? Meteen bestellen kan hier

 

Of…

 

Reageren op Facebook en kans maken op zo’n heerlijke pot hydra-age-dagcrème ter waarde van €49,99. Ik mag er namelijk drie weggeven. Goed geregeld of goed geregeld?

 

Hebben?

 

Zorg dat je erbij bent. Ik zie je zo op Facebook. En volgende week maandag maak ik de drie winnaars bekend.

 

PS. Bij een aankoopbedrag van minimaal € 49,99, krijg je een sheetmask ter waarde van €9,99 cadeau. Plaats naast je bestelling ook het sheetmask in je winkelwagen en gebruik de code franskamask (Let op: allemaal kleine letters)

 

Ik wens je een mooie week, dat het maar een beetje lenteweer mag worden, hebben we wel verdiend met z’n allen.

 

 

Liefs van Franska

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska