Het verhaal van Harry, William en de modellen

 
Gisteren herdachten we Lady Diana. 1 juli 2021 is de dag waarop The Queen of Hearts zestig jaar zou zijn geworden. Wie weet lukt het haar postuum om haar zonen die ‘on different paths’ zijn weer een beetje bij elkaar te brengen.

 

 

 

Want als er iets is waar Diana een meesteres in was, dan was het om dingen met zachte hand voor elkaar te krijgen. Een gave als je gevangen bent in de strenge regels van The Firm.

 

Een van haar wijze lessen was: ‘Be naughty. Just don’t get caught.’

 

En toen ze op kostschool zaten, smokkelde ze snoepjes in hun sokken


Ook gingen ze naar McDonald’s en droeg ze die en plein public op haar schouders, dat zie ik Katherine nog niet zo snel doen.

 

Haar liefste stunt vond ik wel deze toen de jongens in hun puberteit zaten. Ze kende natuurlijk alles en iedereen, dus het was voor haar een kwestie van een knip met de vingers om Christie Turlington, Cindy Crawford en Naomi Campbell te regelen. William had posters van hen op zijn kamer, maar toen hij een keer thuiskwam van school, stonden deze drie supermodellen bovenaan de trap. Hij viel bijna van de trap af van ongemak. Ik hoop met heel mijn hart dat William en Harry deze ankedote vanavond samen ophalen. Onder andere. En dat ze zich weer bijeengebracht voelen door de liefde van hun moeder die alles overwint en omspant. Ik hoop het zo.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach