Het is al Kerst in de Intratuin

 

We hebben de warmste temperaturen ooit rond deze tijd, maar de Intratuin is al in kerstsfeer hoor.

 

 

Loop de Intratuin binnen en je waant jezelf in een Winter Wonderland. Even vergeten dat het momenteel ver boven de 20 graden is, je kunt je muts en handschoenen nog even thuislaten…

 

Na de zomer begint nou eenmaal de kerstperiode bij Intratuin en door de huidige coronamaatregelen moeten ze daar zelfs nog ietsje eerder mee beginnen. Want die anderhalve meter afstand houden moet natuurlijk mogelijk blijven, en daarom is het plan om de bezoekers zoveel mogelijk te spreiden. Dat betekent overigens ook bredere paden, dus hopelijk wordt het geen hutjemutje daar.

 

Persoonlijk ben ik nog geen seconde in kerststemming geweest dit jaar. Ik hoop maar dat alle filialen van de Intratuin daar rekening mee houden en keihard All I Want For Christmas door de speakers laten galmen. Of Last Christmas, natuurlijk. Zal Skyradio dit jaar ook eerder veranderen in het vertrouwde ‘Christmas Station’?

 

O, en mocht je op tijd je kerstboom willen inslaan: de hele maand november is de Intratuin langer open, dagelijks tot 21.00 uur.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer