HEMA bestaat 95 jaar en trakteert op gratis taart

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: HEMA bestaat 95 jaar en trakteert op gratis taart.

 

 

 

Hoera! Onze geliefde HEMA bestaat dit jaar 95 jaar. En dat moet gevierd! Hoe kun je dat beter doen dan met gratis taart? Precies! Ken jij iemand die net als de HEMA is geboren in 1926? Lees dan vooral even verder. 

 

De HEMA zet namelijk hun leeftijdsgenoten extra in het zonnetje. Dus heb jij een opa, oma, moeder, tante of buurman die dit jaar 95 wordt of is geworden? Trakteer ze op een pretzelbrownie-karameltaart.

 

Dé perfecte verjaardagstaart
Deze taart is de winnende taart van de HEMA-taartbakwedstrijd. En deze smeuïge browniebodem met een zachte, frisse mousse van karamel en een topping van chocolade, karamel en walnoot is dé perfecte verjaardagstaart. De taart is vanaf maandag 18 oktober verkrijgbaar in alle winkels met een gebaksafdeling door heel Nederland en te bestellen via hema.nl.

 

HEMA trakteert op pretzelbrownie-karameltaart

 

Geef dus snel jouw jarige job of jet op; vul het aanmeldformulier in via deze link en verras hem of haar met een verjaardagstaart!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav