Heb ik me toch een fout gemaakt vorige week

 

Oho! Ik wist het. Ik wist het. En ik zei het ook steeds. En ik schrok ook toen ik het zag.   

 

Je hebt soms een dag dat je er niet op je best uitziet. Zie je eigenlijk al als je ’s ochtends in de badkamerspiegel kijkt. Wat blijkt? Dit hebben de meeste mensen op dezelfde dag. Nooit geweten. Wel handig, want dan valt het wel weer een beetje mee als je iemand tegenkomt. Gedeelde smart…

 

Op woensdag zie je er het meest moe, oud en lelijk uit. Blijkt uit onderzoek van het beautymerk St. Tropez. Zie je wel, ik wist het. En ik ben met m’n suffe kop afgelopen woensdag op de foto gegaan. Moest. Niet alleen nog flink dichtzittend vanwege de afterparty van de griep, maar daarbij voelde het ook niet goed en erger nog, het zag er gewoon niet oké uit. En die meisjes om me heen maar beweren dat ik er goed uit zag. Wat kunnen ze toch ook liegen hè?

 

Tipje voor vanavond

 

Even over dat onderzoek. Het zit zo. 48 uur na het weekend zie je al die ‘wilde’ dingen die je misschien gedaan hebt in het weekend het ergste. Avondje laat naar bed of ouderwets gezellig doorgezakt… het schijnt z’n effect op je gezicht pas na twee etmalen op z’n ergst af te tekenen. Dus het beste moment voor een masker, een lekker lange douche of badderen is dinsdagavond. Of gewoon definitief op een bepaalde leeftijd stoppen met net doen alsof je achttien bent. Hum. Daar moet ik nog even een nachtje over slapen. Gelukkig is er ook altijd nog fotoshop, haha.

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs. sfeerbeeld :Getty Images