Hallo happy little egg! De Bob Ross paasei-actie van de Lidl is ronduit geweldig

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Hallo happy little egg! De Bob Ross paasei-actie van de Lidl is ronduit geweldig.

 

 

Laat je de kinderen altijd wat klodderen met waterverf om de paaseieren te versieren? Daar komt dit jaar een einde aan, want we gaan die decoraties professioneel aanpakken. Aan de kant met jullie gepruts, want met behulp van het ge-wel-di-ge ‘Lidl’s schildereitje’ leer je je paasei te beschilderen als Bob Ross.

 

Kunstenaar Bob Ross is niet dood, hij leeft! Niet de man zelf, natuurlijk, want die is in 1995 helaas overleden, maar zijn schilderkunst leeft voort dankzij gecertificeerde Bob Ross-docenten zoals Riek. Ze laat in een video van een kwartiertje zien hoe je een paasei kunt omtoveren tot een echt Bob-Ross-kunstwerkje. Op het eerste schilderei-tje creëert Riek een prachtig landschap met een waterval, een bos en een mysterieuze wolkenlucht.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Lidl Nederland (@lidlnederland)

 

Rotspartij op je ei
Riet schildert met olieverf in typische Bob Ross-kleuren sapgroen en Van Dijck-bruin. Echte connaisseurs herkennen ook het schildersmes van Bob waarmee Riek rotspartijtjes opzet. Het ei is van Kipster, en dat zijn diervriendelijke witte eieren. Heb je geen olieverf? Dan kun je ook rustig met acrylverf aan de slag.

 

Zonde!
Maar ho, wacht eens even: Riek schildert met olieverf. Kun je de eieren dan nog wel eten? Misschien toch maar niet doen, want die verf bevat oplosmiddelen en kleurpigmenten die tot het klein chemisch afval worden gerekend. Maakt niet uit, want het waterval-ei is zo’n kunstwerk dat kapot tikken gewoon zonde is.

 

Door: Redactie FavorFlav