Grijs, ik nog even niet!

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week laat ze zien hoe je thuis je grijze uitgroei zelf kunt bijkleuren.

 

 

Heerlijk om eindeloos met vriendinnen te discussiëren over wel of niet grijs haar. We zijn trouwens allemaal grijs aan het worden, alleen is de één een voorstander van mooi grijs haar, en zit de ander gewoon in de ontkenningsfase. Het mag duidelijk zijn dat ik tot die laatste groep behoor. Grijs haar is prachtig (vooral bij knappe jonge meisjes) maar niet bij mij.

Dat ik elke zes weken mijn uitgroei bij moet verven, vind ik geen enkel probleem. Natuurlijk is het beter om dit bij de kapper te laten doen, maar thuis kleuren is sneller en goedkoper.

 

Nu kleurt de verf op elk haar anders, ik gebruik in de winter (want iets warmer van kleur) L’Oréal Excellence en in de zomer (want iets lichter en zonniger van kleur) L’Oréal Préférence

 

Kijk snel als je het resultaat wilt zien!

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs