Gluren bij bekende buren

 

Je kunt van alles zeggen van corona, maar niet dat ze bepaalde lagen voortrekt of uitsluit.

 

Hier gelden geen privileges, first class-opties waar je coronavrij kunt reizen. Nee, het treft ons allemaal. Van Boris Johnson tot Youp tot Tom Hanks; het kan ons allemaal treffen en we moeten ons allemaal aan de regels houden om dit monster te bevechten. Een van de weinige voordelen (naast mijn krankzinnig strak opgevouwen lakens in de linnenkast) is dat iedereen #stayhome-selfies post en we sans gêne mogen gluren bij tout le monde. Altijd leuk en je doet meteen wat inspiratie op om je eigen huis even onder handen te nemen, toch alle tijd voor.

 

1.  Helena Christensen
Onder onze jonkies misschien iets minder bekend, maar iedereen geboren in de jaren ’70 of eerste helft ’80 weet wie ze is: een van de mooiste vrouwen ooit geboren. Kijk anders maar even naar de clip van Wicked Game waar hij gezellig rollebolt in de branding met Helena. Afijn, die Helena toont haar huiskamer en nu wil je dat ook. Of in ieder geval daar op de bank. Misschien met anderhalve meter afstand, maar dat nemen we dan wel voor lief.
 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

H O M E ? Settle in ..

Een bericht gedeeld door Helena (@helenachristensen) op


 

2. Derek Blasberg
Je weet misschien niet een, twee, drie wie hij is, maar Derek Blasberg is gewoon mister cool, style en brains in een. Hij is een bestsellerauteur, presentator van CNN Style en ga zo maar door. En natuurlijk is zijn huis ook één groot Pinterest-bord. Ik kreeg in ieder geval meteen zin om boeken in stapels rond mijn bed te zetten en om nieuwe loafers te bestellen, jij?
 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#stayhome but make it fashion

Een bericht gedeeld door Derek Blasberg (@derekblasberg) op


 

3.  Anna Wintour
Och Anna, ik zou toch zo graag eens bij een van haar etentjes aanschuiven. En heb je die foto met die labradoodle gezien? Hier zien we haar thuis en je ziet het: je kunt het meisje wel uit Engeland halen, maar Engeland niet uit het meisje.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Positivity is a precious commodity right now. #stayhome #theannawintour#voguemagazine#thelook#style#fashion#condenast#vogue#positivity @condenast @voguemagazine

Een bericht gedeeld door Anna Wintour (@theannawintour) op


 

4. Kylie Jenner
Ik ben geloof ik meer van de eclectische stijl van Helena Christensen dan van dit opgepoetste nouveau riche-gevoel, maar gluren is fijn, zeker bij Kylie.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

movie suggestions? ?

Een bericht gedeeld door Kylie ? (@kyliejenner) op

 
Beeld: Lidian van Megen

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach