Gênant gewoon dit

 

Twee jaar geleden (echt, twee jaar!) kreeg ik een bericht en daar heb ik nog steeds niet op gereageerd. Wat vind jij, kan ik er nog op terugkomen?

 

Wie wat bewaart die heeft wat. Of liever gezegd: gênant gewoon dat ik hier nog steeds niets mee gedaan heb. Welgemeende excuses, Ceciel. Ze heeft me een mailtje gestuurd in april 2017! Nou jaaa zeg. Maar ik heb haar reactie dus wel al die tijd bewaard. Dat dan weer wel.

 

Ik had toen op Franska.nl een stukje geschreven met als titel ‘tien redenen om zo snel mogelijk een zuurpruim te worden’. Zij reageerde met: ‘En dan nu tien redenen om zo snel mogelijk een blij ei te worden. Bijna Pasen tenslotte.’ Dus ik reageerde met dit verhaal.
 

Waarop zij terugkwam met haar blij-ei-redenen. En daar ben ik blijven steken in het gesprek. Mooi dat ik haar reactie wel al die tijd bewaard heb. Excuses dus dat ik nu dus pas reageer. Beter laat dan nooit, zeggen ze toch? Dus bij deze haar reactie:

 
Eenentwintig redenen om een blij ei te worden

 

 1. Woeheee, ik was de 4e wachtende in de supermarkt en kreeg gratis boodschappen! Het kan dus echt!
 2. Ik kreeg zojuist van mijn lieve buurvrouw plantjes voor in de tuin
 3. Koffiedrinken met mijn puberzoon die een tussenuur heeft
 4. Dat ik me niks meer aantrek van modetrends
 5. Ik draag zonder gêne oma-onderbroeken als ik er zin in heb
 6. Hoera! Ik word niet meer ongesteld
 7. Wat een leuke constatering dat Franska op zo’n positieve wijze reageert op mijn FB-reactie
 8. Ik heb eindelijk een open haard!
 9. Het is bijna 17.00 uur en dan mag ik van mezelf een glaasje wijn
 10. Over wijn gesproken: Yessss! Mijn favoriete wijn is voor de helft van de prijs!
 11. Ik had een “zeer goed” voor het huiswerk van een van mijn kids
 12. Gisteren won ik eindelijk weer eens van mijn schoonzus met Wordfeud
 13. Jeujjjj! De kinderbijslag is gestort!
 14. En… ik kan ook lekker thuiswerken… Fijn hè, Franska?
 15. Dat Franska mij vast wel verklapt welke poederdoos zo top is
 16. Ik heb ineens geen okselhaar meer… Echt niet… grappig hè?
 17. Vanavond met de kids naar Beauty and the Beast
 18. Van mijn zoon moet ik zeggen: puppyplaatjes op het internet
 19. Ik heb Melanzane in de oven… hmmmm… ruikt echt heerlijk!
 20. Mijn dochter doet haar huiswerk altijd uit zichzelf
 21. En tenslotte… dat ik een nieuwe uitdaging ga bedenken voor Franska
   
   

Alsjeblieft Franska! Met veel liefs
  

 

En nu dan maar wachten op de volgende uitdaging. Ik hoop dat Ceciel daar nog zin in heeft na zo lang. Er is in elk geval genoeg tijd geweest om na te denken, toch? Hoewel. Wie ben ik dat ik in iemands agenda kan kijken. Misschien heb je wel geen minuut over gehad de afgelopen twee jaar.

 
Veel liefs in elk geval. Of heb jij anders nog een leuke uitdaging voor me? Wie weet stink ik erin. Kan een tijdje duren ;-)
 

Door: Franska

Afbeelding van Franska